Gordon neemt wassen evenbeeld in huis

Gordon en Gerard Joling hebben hun eigen wassen beeld in huis genomen wegens de verbouwing in Madame Tussauds. "Het is wel even wennen hoor, om tegen jezelf aan te moeten kijken in je eigen huis", zegt Gordon.

"Ik vind het ook wel een beetje eng, dat het zo goed lijkt", vertelt Gordon voor de camera van Novum Nieuws. "Maar ik ben ietsje dikker daar." Het evenbeeld van de zanger werd een jaar of zes geleden gemaakt. "Het is een van de weinige liggende beelden, dus je kunt ook echt bij me komen liggen of zitten en heel veel mensen doen dat."

De 43-jarige Gordon, die momenteel bezig is met een afvalrace, vindt het niet erg als de gelijkenis met zijn beeld straks minder wordt door de verloren kilo's. "Ieder mens verandert gewoon", stelt de zanger. "Als het van binnen maar hetzelfde blijft, daar gaat het om. Ik val ook niet af omdat ik er beter of mooier uit wil zien, ik val af voor mijn gezondheid."

De zanger is na een adempauze inmiddels weer samen met Raoul. Volgens Gordon gaat het 'heel goed' tussen de twee. Hoewel hij veel van huis is wegens verplichtingen voor Los Angeles, the Voices denkt Gordon niet dat Raoul troost vindt bij zijn wassen beeld. "Er zit geen gat in dus dat schiet niet op", grapt Gordon. "En die mond kan ook niet open. Nee, Raoul en ik hebben geen pop nodig."