Arshavin wil niet praten met Anzhi

Andrei Arshavin is niet geïnteresseerd in de grote geldzakken van Anzhi Makhachkala en blijft hoe dan ook tot aan de zomer speler van Arsenal.

Anzhi heeft zich bij Arsenal gemeld voor de Russische international. De steenrijke club hoopt Arshavin voor het sluiten van de Russische transfermarkt op 24 februari over te nemen. Maar Phil Smith, zaakwaarnemer van Arshavin, geeft tegenover Goal.com aan dat zijn cliënt het niet ziet zitten om voor het einde van het huidige seizoen te vertrekken uit Londen.

Arshavin heeft een doorlopend contract bij Arsenal tot 2013. "Andrei vindt dat het nog geen tijd is om terug naar Rusland te gaan", zegt Smith tegen Goal.com. "Hij heeft het gevoel dat er nog veel te doen is bij Arsenal. Hij wil hier nog een prijs pakken, zijn ambities vervullen en terugkeren in zijn oude vorm voor het EK."

"De Russische markt is open tot 24 februari. Iemand van Anzhi heeft ons benaderd. Maar we gaan niet in gesprek want Andrei wil niet weg en Arsenal wil hem niet laten gaan. Het zal allemaal afhangen van komende zomer."

Arshavin is dit seizoen niet zeker van een basisplaats. Hij is ver verwijderd van zijn oude vorm en werd tien dagen geleden tegen Manchester United zelfs uitgefloten in eigen stadion toen hij in het veld kwam voor Alex Oxlade-Chamberlain.