Narsingh hoopt met Assaidi naar Ajax te vertrekken

Gisteren probeerde Ajax op de laatste dag van de transferperiode Luciano Narsingh aan te trekken, maar de buitenspeler gaf aan het seizoen het liefst bij sc Heerenveen af te willen maken. Een overstap in de zomer behoort volgens Narsingh wel tot de mogelijkheden.

"De trainer van Ajax zei in De Telegraaf mooie dingen over me. Ik hoop dat Heerenveen en Ajax er na deze transferwindow uit zullen komen", liet Narsingh weten aan De Telegraaf. "Ajax is een club waar ik graag voor wil uitkomen." Narsingh werd als jeugspeler weggestuurd bij de Amsterdammers.

"Ik ben in de E’tjes weggestuurd, maar daar was ik het eigenlijk wel mee eens. Ik blonk niet echt uit, heb me pas veel later goed ontwikkeld", aldus de aanvaller, die van mening is dat hij bij Ajax past. "Ik kan voor snelheid op de flanken zorgen, ben een speler met een actie en een voorzet. Met zulke goede spelers achter me kan ik alleen nog maar beter worden."

Het liefst zou hij samen met teamgenoot Oussama Assaidi de overstap naar Amsterdam maken: "Ajax heeft een streepje voor. Ik ben toch een Amsterdammer en hoop dat Ajax bij me terugkomt. Maar PSV of FC Twente zou ook heel mooi zijn. Het zou een droom zijn om met samen met mijn ploeggenoot Oussama Assaidi naar Ajax te gaan."