Chuck: Afscheid erg emotioneel

Hoofdacteurs Zachary Levi (Chuck Bartowski) en Yvonne Strahovski (Sarah Walker) van de Amerikaanse serie Chuck moesten ook in het echt flink huilen bij de laatste opnames van hun serie. Dit zeggen de acteurs in een exclusief interview met magazine Assignment X.

Afgelopen vrijdag werd het laatste deel van Chuck uitgezonden op tv-station NBC. De actie-drama-comedyserie begon in 2007 en ging in totaal vijf seizoenen mee ondanks matige ratings, mede door een sterke fanbase die de serie op eigen houtje verschillende keren redde.

"In de eerste week van de opnames van de laatste aflevering dacht ik dat ik het bij de afscheidsscènes niet meer emotioneel kon opbrengen. Op een gegeven moment moest ik afscheid nemen van Sarah Lancaster (Ellie) die mijn zus speelt. We konden letterlijk niet stoppen met huilen", aldus Levi.

Strahovski ervoer hetzelfde: "We konden erg moeilijk door sommige stukken komen. We waren een emotioneel wrak tijdens het opnemen van de laatste scènes. Het was erg hard om geen tranen weg te pinken."

 
(spoiler-alert) Chuck: Afscheid erg emotioneel