Veganiste (18) eet haar eigen kat op

Luna Nueva is een bijzonder meisje. Het 18-jarige meisje heeft haar eigen kat gedood en opgegeten. Dit terwijl de Mexicaanse overtuigd veganiste is.

Het meisje heeft haar weerzinwekkende daad uit de doeken gedaan op haar Facebookpagina. Heel 4Chan is vandaag over de dierenliefhebster heengevallen. Zij vinden het allen een schokkende daad en vinden het een staaltje zieke humor.

Luna heeft inmiddels een verklaring afgegeven. Volgens haar arts is ze namelijk stervende wegens proteïnegebrek, dit omdat ze veganiste is. Alleen het eten van vlees zou haar kunnen redden.

Omdat ze het eten van rund- of varkensvlees dierenmishandeling vindt, besloot ze haar eigen kat om zeep te helpen. Het beestje werd onthoofd en zijn vel afgestroopt. Vervolgens werd het vlees gekookt met wat aardappelen en een wortel.

Het meisje zegt dat ze het heeft gedaan omdat haar vader haar nooit heeft gesteund. Ze heeft spijt van haar daad, maar is niet van plan excuses te maken. Van het hele avontuur heeft ze een schokkende fotoreportage gemaakt. 

Meisje eet poes
Een lekker voedzame maaltijd...