Sexy moeder verbannen uit nachtclubs

Lisa Woodman, een 28-jarige moeder van vier uit het Engelse Worcester, heeft een verbod gekregen voor een aantal nachtclubs in haar woonplaats omdat ze te oud zou zijn voor de outfits die ze draagt. Ze werd verbannen van drie nachtclubs, inclusief een club genaamd Tramps.

Lisa Woodman is niet meer welkom in de nachtclubs vanwege haar laag uitgesneden shirtjes, korte rokjes en hoge laarzen. De blondine geeft toe dat ze het leuk vindt om met haar slanke lichaam en grote borsten te pronken, maar beweert dat haar outfits conservatief zijn als je ze vergelijkt met de outfits van jongere meisjes.  "We hebben nooit voor problemen gezorgd en zijn nooit onbeleefd geweest tegen de uitsmijters. In de pubs krijg ik nooit commentaar op wat ik draag, waarom hebben ze er in de nachtclubs dan wel problemen mee? Er zijn jonge meisjes die veel uitdagendere kleding dragen."

Vorig jaar begon Lisa met uitgaan, nadat zij en de vader van haar kinderen uit elkaar zijn gegaan. In april heeft ze een borstvergroting ondergaan en ze is regelmatig in de sportschool te vinden. "Ik wil er altijd sexy uitzien als ik uitga, maar ik bedek alles en het enige dat ik wil is een leuke tijd hebben", aldus Woodman. "Toen ik de uitsmijters vroeg waarom mijn zus en ik niet naar binnen mochten, werd er gezegd dat we te oud zijn voor onze kleding. Ik kon het niet geloven. Ik ben pas 28 en beschouw mezelf nog als jong."

Dean Hill, werkzaam bij Nexum Leisure, welke de nachtclubs runt, vertelt: "We verwachten dat mensen moeite doen en we hebben een dresscode. De aangewezen bedrijfsleiders van de clubs bepalen hun deurbeleid. Zij bepalen wie er wel en niet naar binnen mogen. Aan het einde van de dag hebben wij de keuze en het recht om mensen de toegang te ontzeggen als wij daar onze redenen voor hebben."