'Spice Girls komen weer bij elkaar'

De Spice Girls komen mogelijk weer bij elkaar. De meidengroep zou overwegen om op te treden tijdens de Olympische Spelen, die deze zomer in Londen worden gehouden.

"Mel B doet er alles aan om de reünie voor elkaar te krijgen", vertelt een ingewijde aan de Amerikaanse entertainmentwebsite Radar Online. "Het is een mooie kans voor de groep om voor een wereldwijd publiek en de beste sporters op te treden."

Ook Emma Bunton zou een comeback wel zien zitten, alleen Victoria Beckham zou de boot afhouden. "Ze heeft het heel druk", zegt de ingewijde over de voormalige Spice Girl, die in juli vorig jaar beviel van haar vierde kind.

Geruchten dat de Britse Melanie Brown, Emma Bunton, Geri Halliwell, Melanie Chisholm en Victoria Beckham een reünie plannen doen al langer de ronde. De Spice Girls braken in de jaren negentig wereldwijd door en scoorden hits als Wannabe en Spice Up Your Life.

Halliwell stapte in 1998 uit de band en twee jaar later lasten de overgebleven groepsleden voor onbepaalde tijd een pauze in. Alle vijf de leden kwamen in 2007 weer kort bij elkaar voor een toer door vijf landen.


Spice Girls - Wannabe