Boulahrouz hoorde nog niets van Stuttgart

Khalid Boulahrouz is in onzekerheid over zijn toekomst. De verdediger van VfB Stuttgart heeft een aflopend contract en hoorde nog niets van zijn werkgever.

De Duitse club heeft al meermaals laten weten dat de grootverdieners, waarvan Boulahrouz er een van is, moeten inleveren om te blijven. De Nederlander is nog niet op gesprek geweest bij leiding. "Of de clubleiding mij al heeft benaderd voor een gesprek? Nee. Maar als ze dat doen ga ik zeker met ze praten. Bij VfB Stuttgart heb ik het naar mijn zin."

Dit weekend gaat de Bundesliga weer van start. Stuttgart begint met een uitwedstrijd tegen Schalke 04. Vergeleken met vorig seizoen is de club stappen aan het maken, merkt Boulahrouz op in Kicker. "De eensgezindheid op het veld is aanzienlijk verbeterd."

"Destijds waren we geen team en niet fit. De fitheid van de spelers is vele procenten gestegen. Trainer Bruno Labbadia presteert beter met de middelen die hij heeft dan de vorige coach, Christian Gross. De filosofie van een trainer is belangrijk." besluit Boulahrouz.