Sulejmani: "Ik voel me nu een winnaar"

Hij is de recordaankoop van Ajax en verdient goed. Miralem Sulejmani is voornemens te gaan praten over contractverlenging.

Danny Blind bracht twee weken het nieuws dat de clubleiding tevreden is over de prestaties van Sulejmani. Daarbij spraken enkelen de wens uit om het contract van de Serviër te verlengen. De buitenspeler heeft nog een verbintenis tot medio 2013. Dinsdag gaf hij aan dat hij niet echt bezig is met zijn contract. Woensdag komt hij daarop terug.

"Ik weet het, we gaan praten", vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Na de transferperiode hebben we afgesproken. Dan zal ik naar de plannen van Ajax luisteren. Ik kan nu niets zeggen over mijn toekomst. Daar wil ik goed over nadenken. Mijn gevoel bij Ajax is goed", aldus de recordaankoop.

Micky is blij met de trainerswissel die vorig jaar plaatsvond. Martin Jol werd vervangen door Frank de Boer. Onder Jol kreeg de aanvaller lang niet altijd het vertrouwen. Nu kan bij wekelijks rekenen op een plaats in de basis. "De Boer gaf me de kans en liet me staan. Nu heb ik veel vertrouwen. Dat betaal ik terug met mijn prestaties. Ook met goals. Ik voel me nu een winnaar", besluit hij.