QPR en Bolton alsnog door in FA Cup

Queens Park Rangers en Bolton Wanderers staan alsnog in de vierde ronde van de FA Cup. Beide Premier Leagueclubs wonnen in eigen huis een replay. QPR was met 1-0 Milton Keynes Dons de baas en bezorgde trainer Mark Hughes zo het eerste succesje. Bolton won met 2-0 van Macclesfield Town.

QPR had het in eigen huis niet gemakkelijk. Pas in de 73e minuut bezorgde Danny Gabidon de Londenaren de zege. In de vierde ronde ontvangt QPR in een Londense derby Chelsea.

Bolton had het een stuk makkelijker. Al bij rust was de 2-0 eindstand bereikt. Kevin Davies en Martin Petrov waren daarvoor verantwoordelijk. Bolton speelt in de volgende ronde tegen Swansea City.

Bij Leicester City - Nottingham Forest speelde George Boateng een ongewilde hoofdrol. Al binnen tien minuten had de Nederlander van Forest de bal achter zijn eigen doelman gewerkt. Een hattrick van Jermaine Beckford zorgde voor de 4-0 eindstand in Leicester.

Milwall won met liefst 5-0 van Dagenham & Redbridge. Darius Henderson scoorde drie keer, Harry Kane was twee keer trefzeker.