'Mihaylov vertrekt na dit seizoen bij FC Twente'

Nikolay Mihaylov vertrekt aan het einde van het seizoen mogelijk bij FC Twente. Dit meldt Leon ten Voorde, FC Twente-watcher voor TC Tubantia, vanavond op Twitter. De keeper is aan zijn vijfde seizoen in Enschede bezig.

Mihaylov kwam in het seizoen 2007/2008 naar FC Twente, maar stond officieel nog onder contract bij Liverpool. In zijn eerste jaar bij de Tukkers speelde de sluitpost in het beloftenelftal en werd daarmee kampioen van Nederland. De Bulgaar kreeg echter geen speelminuten in de hoofdmacht van de ploeg uit Enschede.

Mihaylov
'Mihaylov vertrekt na dit seizoen bij FC Twente' (Foto: Pro Shots)

Toch wilde Liverpool Mihaylov wat langer bij FC Twente stallen, waarna de huurovereenkomst met twee jaar werd verlengd. Na deze periode werd de keeper, die Sander Boschker destijds nog voor zich moest dulden, definitief overgenomen. Uiteindelijk slaagde hij er ook in om eerste keeper bij de Tukkers te worden.

Het is nog onduidelijk waar de toekomst van Mihaylov ligt, maar volgens Fardau Wagenaar heeft de keeper tegen voorzitter Joop Munsterman gezegd aan het einde van het seizoen te vertrekken. Het huidige contract tussen beide partijen loopt nog tot medio 2014 door.