44% van de FOK!-users vindt darten geen sport

Naar aanleiding van het BDO WK Darts op Lakeside werd op FOK!sport de vraag gesteld of de FOK!-users dit toernooi van plan waren te volgen. 44% van de FOK!-users liet weten het toernooi niet te gaan volgen omdat darts geen sport is. "Darts is geen sport, het is een spelletje.. net zoals kaarten," aldus 3xNix.

41% van de users liet weten het toernooi ook niet te volgen, maar om een andere reden. Deze users vinden het toernooi namelijk niet interessant genoeg, omdat de grootmachten binnen het darten bij de PDC zijn aangesloten. "Keek er zelf vroeger ook naar. Embassy was altijd wel leuk. Veel bekende namen, waarvan veel eigenlijk ook titelkandidaat waren. Die zitten nu allemaal bij PDC, waar het vooral door een man gedomineerd wordt. Volg beide dus niet meer," liet hetizmij als reactie bij de poll achter.

Slechts 15% van onze leden liet weten het toernooi wel te kijken waar Nederlander Christian Kist vanavond de winnaar van is geworden"Sinds 4 jaar weer, toch aan het volgen omdat er zoveel nederlanders inzitten, die kist staat lekker te gooien," aldus nightfall. Deze laatste user had achteraf gezien een goede kijk op Kist.