Twente sluit winters vertrek Douglas uit

FC Twente-commissaris Aldo van der Laan verwacht niet dat Douglas deze winter al een nieuwe werkgever vindt. Hij stelt dat er deze winter geen interessante boden voor hem zijn. Er is wel concrete belangstelling voor Douglas, maar volgens Van der Laan komen geïnteresseerde clubs met te weinig financiële middelen over de brug.

"Zeker niet meer dan dat we in de zomer voor hem kunnen krijgen. Bovendien wil Douglas niet weg deze winter. Zijn wens is om in Oranje te spelen", verklaarde hij aan TC/Tubantia.

Om tot het keurkorps van bondscoach Bert van Marwijk toe te mogen treden, moet Douglas eerst vijf jaar in Nederland spelen. In de zomer voldoet hij aan die eis. Met name VfB Stuttgart zou deze winter trachten om de 27-jarige verdediger van gedachten te laten veranderen.

Een vertrek van Marc Janko sluit Van der Laan nog niet uit. De spits, vooralsnog dit seizoen goed voor tien competitietreffers, kan deze winter zo maar uit Enschede vertrekken. "Als er een mooie club voorbij komt, dan zal hij het overwegen."