Multiplayer en zombies genoeg in Raccoon City

Capcom kondigt de multiplayermodi aan voor Resident Evil: Operation Raccoon City. Spelers zullen in staat zijn om online 4 tegen 4 teambattles te spelen als lid van de Umbrella Security Service (USS) of US Spec Ops.

Je kunt de rol kiezen van de bad guys met USS-leden Vector, Beltway, Lupo, Four-Eyes, Spectre of Bertha. Natuurlijk kun je ook als lid van de Amerikaanse Spec Ops spelen. Tweed, Dee-ay, Harley, Willow, Shona of Party Girl zijn hiervoor beschikbaar. Je moet het met je team niet alleen opnemen tegen het andere team, er zijn genoeg zombies in Raccoon City te overmeesteren.

Er zijn verschillende multiplayermodi in het spel. In Team Deathmatch strijd je om de meeste kills in de chaos van de stad. De Biohazardmodus vraagt van het team om monsters met het G-virus veilig terug te laten keren naar hun basis terwijl ze tegengewerkt worden door het andere team.

In Survivormode moet je zien te overleven totdat er een helikopter arriveert om je team te evacueren. Terwijl de tegenstander en natuurlijk de zombies je het leven zuur gaan maken moet jij tijd rekken om uiteindelijk Raccoon City levend te verlaten. Uiteraard is er ook de eerder aangekondigde Heroes Mode die het mogelijk maakt als een van je favoriete Resident Evil-personages te spelen, waaronder Leon S. Kennedy, Hunk of Jill Valentine.

Resident Evil: Operation Raccoon City zal beschikbaar zijn voor PlayStation 3 en Xbox 360 op 23 maart in heel Europa.