[Copa del Rey] Real Madrid wint weer van Málaga

Real Madrid heeft ook de return in de achtste finale van de Copa del Rey gewonnen van Málaga CF. In Málaga won de Koninklijke met 1-0 via een doelpunt van Karim Benzema in de 71e minuut. Bij Málaga had zowel Joris Mathijsen als Ruud van Nistelrooy een basisplaats. Vorige week was de heenwedstrijd in Santiago Bernabeu in 3-2 geëindigd.

Mirandes stuntte met de uitschakeling van Racing Santander. De koploper uit de Segunda Division B2, het derde Spaanse niveau, speelde met 1-1 gelijk in Santander. Thuis had Mirandes echter met 2-0 gewonnen. Racing kwam dinsdag wel op voorsprong via Pedro Munitis. Pablo Infante maakte echter vanaf de strafschopstip gelijk.

Real Mallorca bereikte de kwartfinale met een overtuigende 6-1 zege op Real Sociedad. De Baskische ploeg had het eerste duel nog met 2-0 gewonnen en nam dinsdag ook een voorsprong via Diego Ifran. Voor rust had Mallorca er via twee keer Chori Castro, Tomer Hemed en Jose Nunes binnen zeven minuten al vier ingeprikt. In de tweede helft maakte Alejandro Alfrao de 5-1 en tekende Hemed met zijn tweede voor het slotakkoord.