'Afrojack betaalt niet voor zijn ongeboren kind'

Amanda Balk zit in geldnood. De hoogzwangere ex van Afrojack beweert dat de dj zijn beloften niet nakomt en niet meer betaalt voor zijn ongeboren kind. "Hij zou tot de geboorte van zijn dochter blijven betalen. Nu krijg ik al een hele tijd niets meer", vertelt Balk aan het AD.

Balk kan haar hoofd dankzij familie boven water houden. "Gelukkig springt mijn familie bij, anders zou ik niet weten hoe ik de huur moet betalen. Godzijdank zit mijn dochter nog veilig in mijn buik en maakt ze niets mee van deze toestand."

Afrojack, die in Spijkenisse werd geboren als Nick van de Wall, en Balk gingen in september uit elkaar. De dj zette zijn zwangere vriendin op straat na een ruzie. Volgens Balk, bekend van de realityshow De Gouden Kooi, ging Van de Wall vreemd. Hij ontkent dat. De dj zou inmiddels een relatie met socialite Paris Hilton hebben.

Sinds de turbulente breuk heeft Balk geen contact meer gehad met de dj. "Er is dus, omdat er geen contact is, nog niks duidelijk over een eventuele co-ouderschapsregeling", zegt de 23-jarige Amanda, die volgende maand moet bevallen.

Balk ergert zich nog steeds aan de houding van haar ex. "Ik ben totaal niet bezig met andere mannen en concentreer me volledig op mijn kindje. Het zou toch wat zijn als ik me net als Nick zou gedragen: dat zou erg verdrietig zijn voor onze kleine meid. Nee, ik neem mijn verantwoordelijkheid en ga helemaal voor haar."

Hoewel het nu niet botert tussen haar en Van der Wall hoopt Balk dat ze ooit weer 'een normale band' met de dj op kan bouwen. "Dat is tot nu toe niet gelukt. Ik kan alleen maar hopen dat hij daar in de toekomst anders over denkt in het belang van onze dochter."