Diablo III-release wellicht niet in februari

[Update 17:50] Blizzard Community Manager Bashiok heeft op het Blizzard-forum aangekondigd dat er nog geen officiële datum is bekendgemaakt. Als er een datum komt is dit doormiddel van een persbericht. Alle retailers met data zijn momenteel niks meer dan aan het gokken.

[Origineel bericht]
Spijtig nieuws voor de vele fans van de Diablo-franchise. Het schijnt namelijk dat, alhoewel aangetoond in een eerder bericht, de release van de RPG Diablo III misschien niet in februari zal zijn.

Er zijn enkele dingen die aanduiden dat Diablo III niet in februari uitgebracht zal worden. Zo is er door Blizzard nog geen officiële releasedatum aangekondigd, hetzelfde geldt voor de einddatum van de Diablo III-bèta. Blizzard geeft momenteel nog 500 bètakeys weg, wat betekent dat de bèta voorlopig nog niet ophoudt.

Tel dit allemaal bij elkaar op, en dan is het niet aannemelijk dat de release daadwerkelijk volgende maand zal zijn. Waarschijnlijk wordt de releasedatum dan eerder ergens in maart of april. We melden het zodra de officiële releasedatum van Diablo III bekend is gemaakt.

diablo 3