Theo de Vries leeft in een nachtmerrie

De Nederlandse vriend van Girls Aloud-zangeres Sarah Harding doet haar beschuldigingen af als 'totale onzin'. Theo de Vries is door de Britse aangeklaagd voor mishandeling, maar daar is volgens hem geen sprake van geweest. "Wat ik gewoon wil is dat deze nachtmerrie ophoudt", zegt hij.

Tijdens de jaarwisseling kregen de twee het met elkaar aan de stok in Oostenrijk. Volgens De Vries gooide Harding onder meer een ijzeren fruitschaal naar zijn hoofd. "Vervolgens sloeg ze me meteen erachteraan op mijn neus en kwam er allemaal bloed uit mijn neus", vertelde hij donderdag in RTL Boulevard.

"Toen sprong ze op mij, waarna ik haar van mij afduwde en op haar ben gaan zitten", vervolgt De Vries. "Toen heb ik blijkbaar met mijn hand kracht op haar pols gezet om haar rustig te houden. Vandaar ook die blauwe plek op haar pols. Dat is de enige plek die ze heeft."

De Vries en Harding ontmoetten elkaar in oktober in een afkickkliniek, waar ze zaten wegens een alcoholverslaving. Volgens de Nederlander was de zangeres de laatste dagen van het jaar 'alleen maar dronken'. Hij diende geen aanklacht in, maar de Oostenrijkse politie liet weten dat Harding op basis van De Vries' verwondingen toch een aanklacht aan haar broek heeft hangen.