'Jos Verstappen gepakt voor inrijden op ex'

Voormalig Formule 1-coureur Jos Verstappen is mogelijk opgepakt voor het inrijden op zijn ex-vriendin woensdagochtend in Roermond. Dat meldt de Limburgse omroep L1. De politie bevestigt dat een 39-jarige man uit het Belgische Maaseik, zijn woonplaats, is aangehouden maar wil niet zeggen of het om Verstappen gaat.

De politie spreekt van een man die woensdagochtend is opgepakt, nadat hij op de Wilhelminasingel in Roermond zou zijn ingereden op zijn 24-jarige ex-vriendin. De vrouw liep hierbij schaafwonden en kneuzingen op. Het slachtoffer is behandeld aan haar verwondingen.

Agenten konden de verdachte niet vinden in de omgeving. De 39-jarige man meldde zich woensdagochtend op een politiebureau, waarna hij is aangehouden.

Verstappen is in 2009 al eens veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van drie maanden en een boete van 1650 euro voor het stalken van zijn voormalig echtgenote Sophie Kumpen. Hij zou haar veelvuldig hebben gebeld, sms-berichten hebben gestuurd en haar woningen hebben bezocht, meldden lokale Belgische media eerder.


'Jos Verstappen gepakt voor inrijden op ex' (Foto: Novum)