50 Cent voorspelt eigen dood

50 Cent denkt kennelijk dat hij niet lang meer te leven heeft. Op Twitter zegt de rapper het niet erg te vinden als hij binnenkort doodgaat. "Ik zal eerlijk zijn. Ik denk dat ik niet lang meer zal leven."

"Daarom ben ik de Street King-movement begonnen. Ik wil meer betekenen in het leven van anderen", laat de 36-jarige 50 Cent weten. Street King is de naam van zijn eigen energiedrankje. Een gedeelte van de opbrengsten wordt besteed aan het voeden van arme kinderen.

De rapper bezweert dat hij niet rondloopt met zelfmoordplannen. "Dat je je ervan bewust bent dat het leven kort is, betekent niet dat je suïcidaal bent. Het is oké als ik vanavond doodga. Ik heb voor mensen gezorgd die voor mij zorgden toen ik het zelf niet kon."

50 Cent liet eerder op Twitter weten teleurgesteld te zijn in zijn platenmaatschappij. "Ik heb geen vertrouwen meer in dit team", zei hij over Interscope. "Muziek bracht zo veel vreugde in mijn leven, maar nu walg ik van de mensen en de politieke spelletjes die ermee gemoeid zijn."