'Afrojack stuurde afleidende Paris Hilton weg'

Paris Hilton heeft niet enkel een goede invloed op dj Afrojack. De hotelerfgename werd tijdens oud en nieuw van Afrojacks podium gestuurd omdat ze de Nederlander te veel afleidde, beweren ingewijden tegenover de Amerikaanse krant The New York Post.

De 30-jarige blondine klom op het podium om met haar vermeende geliefde de laatste seconden van 2011 af te tellen. Paris bleef vervolgens om Afrojack hangen. Een woordvoerder van de socialite spreekt het bericht tegen. "Het was erg warm, daarom besloot Paris een ander jurkje aan te trekken. De manager van de club hielp haar slechts van het podium af."

Paris en Afrojack, die in Spijkenisse geboren werd als Nick van de Wall, hebben hun opbloeiende relatie nooit bevestigd. Wel twitteren de twee vaak over elkaar; zo deelde Paris een foto van zichzelf en Van de Wall op nieuwjaarsdag. De dj en producent heeft onlangs kennis gemaakt met Paris' ouders. "Ik ben dol op de film Meet the Parents", was zijn commentaar.

Van de Wall had tot afgelopen zomer een relatie met Amanda Balk, bekend van het realityprogramma De Gouden Kooi. Amanda is in verwachting van Van de Wall, ze moet begin dit jaar bevallen van een dochtertje. De relatie tussen Nick en Amanda zou op de klippen zijn gelopen omdat de dj vreemdging in de Verenigde Staten.