Charly Luske heeft doel The Voice al gehaald

Charly Luske zou The Voice of Holland met een gerust hart verlaten als hij vrijdag naar huis moet. Hoewel Luske graag wil winnen, heeft hij zijn doel al gehaald. "Als ik niet win, ben ik in ieder geval zo ver gekomen dat ik met een gerust hart kan zeggen: het is goed zo", vertelt Charly aan Novum Nieuws.

"Er is al zo veel positiefs uit voortgekomen, dat is te gek", realiseert de 33-jarige Luske zich. "Mensen willen met me werken en me een kans geven. Natuurlijk wil ik winnen, maar ik ben niet meer teleurgesteld als ik eruit ga. Ik ga voor die eerste plek, sowieso, maar alle reacties zijn al zo hartverwarmend geweest. Dat is een droom die uitkomt."

Luske, die in de jaren negentig deel uitmaakte van de boyband Velvet, hoopt dat hij dankzij The Voice of Holland van muziek kan gaan leven. "Ik ben bezig met wat ik het liefste doe: zingen. Nu zijn het nog andermans nummers in mijn versie, maar uiteindelijk wil ik mijn eigen muziek gaan maken", fantaseert de zanger en musicalacteur.

"Ik hoop dat hieruit hetgeen voortkomt waarop ik al heel lang wacht. In de studio met leuke mensen werken", gaat Luske verder. "Dat ik dan de kans heb om mijn muziek aan een groter publiek te laten horen. Maar dat is afwachten, je weet het nooit. Ik vind het al heel erg fijn dat ik die kans nu krijg."