Vader Lindsay Lohan weer opgenomen in ziekenhuis

Michael Lohan ligt weer in het ziekenhuis. De vader van Lindsay zakte tijdens een bijeenkomst van Anonieme Alcoholisten in elkaar, weet de Amerikaanse entertainmentwebsite Radar Online.

Lohan voelde zich niet goed en ging naar buiten voor frisse lucht, waar hij instortte. "Hij werd door een ambulance naar Palm Beach Gardens Hospital gebracht", vertelt een ingewijde. "Daar hebben artsen ontdekt dat er een bloedprop in zijn long zat."

De 51-jarige Lohan belandde eind november ook al in het ziekenhuis, waar hij werd geopereerd aan zijn hart. Hij werd een week eerder veroordeeld tot vier maanden behandeling in een kliniek, nadat hij was opgepakt omdat hij zijn ex-vriendin had mishandeld.

"Michael wacht nog op de uitslag van verschillende tests", weet de ingewijde. "Het is nog niet bekend wanneer hij uit het ziekenhuis wordt ontslagen." Als Lohan het ziekenhuis mag verlaten, wordt hij direct opgenomen in een afkickkliniek.

Lindsay belandde eerder net als haar vader in verschillende afkickklinieken. Ook kwam ze in navolging van Michael meerdere keren in de problemen met justitie. De 25-jarige actrice heeft nauwelijks contact met haar vader.