Huwelijk Sinéad O'Connor na zestien dagen voorbij

Sinéad O'Connor maakt na zestien dagen een einde aan haar vierde huwelijk. De 45-jarige zangeres maakte maandag op haar website bekend dat ze gaat scheiden van haar kersverse man Barry Herridge. O'Connor geeft toe dat ze elkaar te snel het jawoord hebben gegeven.

De zangeres laat weten dat mensen uit de omgeving van haar man niet achter het huwelijk stonden en hem negatief hebben beïnvloed. Ook vertelt ze dat ze Herridge pijn heeft gedaan doordat ze met hem op zoek ging naar wiet. Ze wilde tijdens haar huwelijksnacht een joint roken omdat ze niet meer drinkt.

O'Connor maakt een einde aan het huwelijk omdat haar man anders te veel zou verliezen. "Een vrouw wil op een positieve manier deel uitmaken van het leven van haar man. Dus als je echt van iemand houdt, moet je hem loslaten."

O'Connor liet vorige maand weten dat ze een nieuwe liefde had gevonden via Twitter. Ze plaatste enkele maanden geleden een oproep, dat ze op zoek was naar een partner en 'wanhopig behoefte had aan seks'. Via een e-mail vond ze haar nieuwe liefde. Ze trouwden op 8 december in Las Vegas.

De zangeres scheidde in april van haar derde man Steve Cooney. Ze heeft vier kinderen van vier verschillende mannen.