Alyson Hannigan nu wel in verwachting

Alyson Hannigan is zwanger van haar tweede kindje. Wanneer de Buffy the Vampire Slayer- en American Pie-actrice, die in september nog stellig ontkende in verwachting te zijn, moet bevallen is niet bekend. Een woordvoerder van de 37-jarige actrice bevestigt de zwangerschap aan het blad People.

"Ik heb gewoon te veel gegeten, het was die tijd van de maand en ik kon mijn buik niet intrekken omdat ik last van mijn rug heb", gaf Hannigan in september als verklaring voor haar 'zwangerschapsbuikje'.

De actrice, die samen met collega-acteur Alexis Denisof al een dochter van 2,5 jaar heeft, vertelde in april dat ze twijfelde over gezinsuitbreiding. "De eerste keer hebben we al de jackpot gewonnen. Als je de loterij wint, blijf je dan meespelen? Of geniet je van het gewonnen geld?"

De roodharige actrice kruipt volgend jaar weer in de huid van fluitiste Michelle Flaherty-Levenstein voor de nieuwe American Pie-film, American Reunion. Hannigan speelt ook een hoofdrol in de sitcom How I Met Your Mother, die in Nederland wordt uitgezonden op RTL 5.