FOK!filmtip van de dag: Zombieland

Iedere dag komen er meerdere films op televisie. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft jou iedere dag onze tip van de dag. Vandaag is dat... Zombieland.

Zombieland

Zombieland is een humoristische horrorfilm van Ruben Fleischer. Columbus (Jesse Eissenberg) en Tallahassee (Woody Harrelson) moeten zien te overleven in een wereld vol met levende doden. Tijdens hun reis door het land ontmoeten ze Wichita (Emma Stone) en Little Rock (Abigail Breslin). Ondanks dat ze elkaar niet vertrouwen ontdekken ze al snel dat ze moeten samenwerken om te kunnen overleven.

Zombieland Clown

Regisseur Ruben Fleischer liet zich voor deze film inspireren door Shaun Of The Dead. De film was in eerste instantie aan John Carpenter aangeboden maar deze had geen interesse. Het script was eigenlijk geschreven voor een pilot voor een tv-serie. Fleischer had grootse plannen met de film. Zo had hij graag een rol in de film gezien voor Patrick Swayze. Ook bood de regisseur een rol als zombie aan aan Joe Pesci, Mark Hamill, Dwayne Johnson, Kevin Bacon, Jean-Claude Van Damme en Matthew McConaughey. Let ook op de prachtige rol van Bill Murray als zichzelf.


The Making Of van Zombieland.

Zombieland is vanavond te zien op RTL5 om 22:45 uur.


Zombieland - Official B Roll 2.