'Tarantino-zanger' Harren heeft koffers al gepakt

De Amsterdamse zanger Mick Harren zegt dat hij meteen naar Hollywood vertrekt als Quentin Tarantino hem contracteert voor de soundtrack van diens nieuwe film Django Unchained. De filmmaker zag op YouTube een filmpje waarin Harren My Way zingt en was meteen verkocht, laat Harrens management vrijdag weten. "Mijn koffers zijn al gepakt", geeft hij toe tegenover Novum Nieuws.

"Laten we eerlijk zijn, als ze me morgen bellen om naar Hollywood te komen, sta ik binnen een uur op Schiphol." Harren toert nog tot half januari door Nederland en België, maar is bereid zijn agenda meteen leeg te maken mocht het contract getekend worden. "Logisch, dat zou iedereen toch doen?"

"Volgens mij heeft die Tarantino gewoon een avondje met zijn dronken kop op Youtube zitten surfen", biecht de zanger op. "Ik vind het wel heftig allemaal."

Harrens management heeft het nieuws nog twee dagen stilgehouden voor de zanger omdat ze eerst bang waren dat het om 'een of andere debiel' ging, legt Harren fijntjes uit. "Ze hebben het me pas vanochtend verteld nadat ik een radioprogramma had gemaakt. Ik sta sowieso al helemaal strak van de ADHD, dus dat was een goede beslissing van ze."

Ook zou Tarantino enige gelijkenis hebben gezien tussen Harren en acteur Michael Madsen, waarmee hij meermalen samenwerkte. "Dat heb ik wel eens eerder gehoord", zegt Harren. "Ik heb de afgelopen uren van iedereen foto's gehad waarin ik inderdaad op 'm lijk, maar die hebben ze daar natuurlijk speciaal op uitgezocht."

Django Unchained heeft een reeks grote namen in de cast waar Harren 'helemaal stil' van wordt. Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jackson, Jamie Foxx, Christoph Waltz, Sacha Baron Cohen, Kurt Russell en Don Johnson komen allemaal voorbij. Toch zullen Harren en zijn fans nog even moeten wachten. De film moet eind volgend jaar in de Nederlandse bioscopen verschijnen.


'Tarantino-zanger' Harren heeft koffers al gepakt'