Britt Dekker veel gezocht op internet

Britt Dekker is populair op Google. De realityster staat bovenaan het lijstje van snelste stijgers in het overzicht van personen die het meest worden gezocht via de Nederlandse Google.

Ook de namen van Ryan Dunn, de Jackass-ster die in juni overleed, en van Adele werden het afgelopen jaar vaak ingetypt. In de top vijf staan verder Pippa Middleton en de in juli overleden Amy Winehouse. Bij de meest voorkomende zoektermen rondom beroemdheden scoort de scheiding van Kim Kardashian het hoogst, gevolgd door 'foto's van Scarlett Johansson'. De mobiele telefoon van de actrice werd gehackt, waarna haar naaktofoto's op internet verschenen. Op drie staat het overlijden van Cas Spijkers.

Ook Justin Bieber is terug te vinden in het rapport. Bij de meest gezochte afbeeldingen staat 'Justin Bieber kaal' bovenaan. Eerder dit jaar zei de tienerster dat hij overwoog zich kaal te scheren omdat hij op zoek was naar een nieuwe stijl. De Britse prins William en zijn vrouw Kate domineren de zoektermen gerelateerd aan het huwelijk, voor onder anderen prins Albert van Monaco en Jan Smit.