Vriend moet wennen om Tatjana te delen

De vriend van Tatjana vindt het niet altijd even makkelijk dat hij zijn beroemde vriendin met de rest van Nederland moet delen. "Het is wel mijn vrouwtje, mijn vriendin", zegt Peter Mijnen voor de camera van Novum Nieuws.

Tatjana lanceerde eerder deze maand een sexy kalender. "Als dat maar het enige is wat ik hoef te delen, vind ik het prima", reageert Peter, die zijn vriendin leerde kennen in het tv-programma Wie Kiest Tatjana? "Maar het is haar vak en dan is ze een product. En als ze bij mij is, is ze lekker zichzelf."

De 48-jarige Tatjana kan zich niet voorstellen dat haar wederhelft het moeilijk heeft met haar bekendheid. "Dan zegt hij dat ik niet begrijp wat hij bedoelt. En daar laat ik het maar zo bij. Dat is nou eenmaal het verschil tussen ons."

Voor het stel gaat samenwonen, moeten volgens Tatjana eerst de 'puntjes op de i' worden gezet. "We komen allebei uit een relatie en dat verdriet willen we eerst in goede banen leiden. Dat moet eerst verwerkt worden."

Peter verklapt dat hij af en toe droomt van een huwelijk met de presentatrice. "Natuurlijk praat je over trouwen, dat is normaal." Toch is hij nog niet op zijn knieën gegaan. "Dat hoeft ook nog niet, maar de tijd zal het leren."