Juf (26) smeekt God na seks met scholier

Nadia Christine Diaz moet binnenkort voor de rechter verschijnen wegens seks met een jonge knaap die destijds haar leerling was. De 26-jarige gewezen lerares uit het Californische Fresno heeft God inmiddels gesmeekt om haar te vergeven.

De mooie Diaz was in januari en februari 2010 werkzaam als invallerares op de Washington Union High School in Fresno. Het destijds 15-jarige 'slachtoffer' had de juf om haar telefoonnummer gevraagd en kreeg deze ook. Al snel werden er erotische SMS'jes naar elkaar verzonden.

In januari had het stel voor de eerste keer seks in het huis van een vriend. De maand daarop werd het huis van diezelfde vriend weer gebruikt als stiekeme afwerkplek. Hierna besloot de jongen een punt te zetten achter de relatie omdat er over hen werd geroddeld op het schoolplein. Ze konden echter niet voorkomen dat afgelopen september de roddels de politie bereikten.

Na een grondig onderzoek werd besloten Diaz seks met een minderjarige in de schoenen te schuiven. Ook zou zij de jongen een pijpbeurt hebben gegeven. Orale seks of niet, na de confrontatie ging de lerares opnieuw op de knietjes om God te smeken haar te vergeven.

Of de beste man over zijn hart heeft gestreken is niet bekend. Wel bekend is dat de lerares Natuurwetenschappen inmiddels is ontslagen bij haar nieuwe werkgever en op borgtocht is vrijgelaten. Op 20 december zal zij zich voor de rechter moeten verantwoorden.


Nice De verkrachtster, pek en veren! (foto: Fresno County Sheriff's Office)