Yolanthe en Wesley nemen samen Bijbeltattoo

Yolanthe Sneijder Cabau en Wesley Sneijder hebben een nieuwe tatoeage laten zetten. De twee lieten allebei een zin uit psalm 23 op hun lichaam zetten. Waar op hun lichaam ze de religieuze tekst hebben laten zetten, maakten ze niet bekend.

Yolanthe laat zondag via Twitter weten dat zij en haar man de zin 'Even though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil' op hun lichaam hebben laten vereeuwigen. In de Nederlandse Bijbelvertaling is dat 'Al ging ik ook in een dal van de schaduw des doods, ik zou geen kwaad vrezen'.

Ook hebben Wes en Yo zelf een tatoeage gezet op de arm van een vriend van het stel. "Het is niet perfect, maar ik heb mijn best gedaan", zegt de 26-jarige presentatrice.

Het is niet de eerste keer dat Yolanthe en Wesley zich met inkt laten versieren. Yolanthe heeft 'Te Agradezco dios por Wesley' - ik dank God voor Wesley - op haar lichaam laten zetten. De liefdesverklaring staat onder haar schouder en loopt tot haar middel. "Ik wil laten zien dat ik voor eeuwig van hem ben", zei ze voetbalvrouw over de tatoeage.

Wesley Sneijder werd eerder dit jaar op de gevoelige plaat vastgelegd met een grote tatoeage op zijn buik. De voetballer van Inter Milaan liet het hoofd van zijn vrouw tatoeëren. Het stel is sinds de zomer van vorig jaar getrouwd.