Dochter Michael Jackson gaat acteren

Paris Jackson heeft haar eerste filmrol te pakken. De 13-jarige dochter van Michael Jackson gaat spelen in het sprookje Lundon's Bridge And The Three Keys, meldt de website van de film.

Paris speelt Lundon O'Malley. Ze wordt ontvoerd door de kwallenkoningin van de oceaan en ingezet om de oorlog die de oceaan voert tegen het land te winnen. De film is deels geanimeerd, maar het personage van Paris is dat niet. Oud-CNN-presentator Larry King, zijn vrouw Shawn en voormalig N'Sync-zanger Joey Fontane spreken stemmen in.

Paris Jackson mocht van haar familie eigenlijk pas vanaf haar achttiende de showbusiness induiken, schrijft de Britse boulevardkrant The Sun. De tiener zou haar grootmoeder Katherine Jackson hebben overtuigd omdat haar personage een sterke band heeft met haar vader en de film uitdraagt waar Michael Jackson voor stond.

Lundon's Bridge And The Three Keys is gebaseerd op het gelijknamige boek van de Amerikaanse schrijver Dennis Christen. De opbrengst van de film gaat deels naar openbare scholen in de Verenigde Staten. Wanneer de film in de bioscopen moet draaien, is nog onbekend.


Dochter Michael Jackson gaat acteren (Foto: Novum)