FOK!filmtip van de dag: Just Friends

Iedere dag komen er meerdere films op televisie. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft jou iedere dag onze tip van de dag. Vandaag is dat... Just Friends.

Chris is een knappe muziekproducer. Vroeger was hij echter een nerd en werd hij afgewezen door Jamie, de vrouw van zijn dromen. In Just friends komt hij haar jaren later bij toeval weer tegen. Na een noodlanding verblijft hij in zijn ouderlijk huis en wacht hier tot hij weer kan vertrekken. Deze dagen lijken prima geschikt om Jamie dan toch voor zich te winnen. Maar Chris verprutst het. Weer lijkt zijn droomvrouw aan zijn neus voorbij te gaan. Is het te laat voor de liefde?

Vrouwenverslinder
De rol van Chris wordt gespeeld door Ryan Reynolds. De acteur werd in 2010 gekroond tot ‘sexiest man alive’ en had relaties met zeer gewilde dames. Hij was verloofd met zangeres Alanis Morissette, getrouwd met Scarlett Johansson en had enkele maanden een relatie met Charlize Theron. De rol van vrouwenverslinder is hem dus niet vreemd. Tegenwoordig deelt hij de lakens met actrice Blake Lively.

Filmcarrière
Ondertussen heeft hij ook nog tijd om te bouwen aan zijn filmcarrière. Dat doet hij niet onverdienstelijk. Er staan flink wat films op stapel, waaronder de thriller Safe house waarin Reynolds speelt naast Denzel Washington. Die film verschijnt in februari in de Nederlandse bioscopen. 

Just Friends