Nieuwe features in NBA 2K12

De NBA gaat weer van start en dat willen de ontwikkelaars van NBA 2K12 vieren met een aantal nieuwe features die deze maand beschikbaar worden gemaakt. Om de terugkeer van de NBA extra in het zonnetje te zetten heeft 2K Sports een video vrijgegeven.

Door gebruik te maken van NBA 2K12's 'NBA Today'-feature worden stats, rosters, schedules en ratings geüpdatet voor de start van de NBA. Hierdoor zullen vanaf het begin de gespeelde wedstrijden van andere partijen kloppen. Daarnaast worden ook andere zaken bijgehouden om het spel zo accuraat mogelijk te houden, zoals nieuwe contracten tot aan de nieuwste schoenen van spelers.

In de week van 19 december, zullen de 'Christmas Day Game Simulations' gehoduen worden. Door middel van NBA 2K12 proberen de makers te voorspellen wat de uitslagen worden van de echte wedstrijden op 25 december. Om deze te bekijken kun je later deze maand naar Facebook.com/NBA2K.

Vorige week is de 'Legends Showcase' uitgekomen.  Dat is een downloadable add-on voor NBA 2K12, die nu beschikbaar is via het PlayStation Network of Xbox LIVE. Legends Showcase levert nieuwe gamemodes en het spel is omgetoverd in een cell-shaded stijl.

NBA 2K12 is uit voor Xbox 360, Wii, PlayStation 2, PlayStation 3 en Windows.