'Johnny Depp zal branden in de hel'

Schokkend nieuws uit het land der onbegrensde mogelijkheden. Johnny Depp zal branden in de hel. Dit is niet het plot voor een nieuwe film maar de mening van de woordvoerder van de Christian Coalition.

Depp haalde zich de woede van miljoenen Christelijke Amerikanen op de hals door een liedje op te nemen met de Engelse band Babybird. In 'Jesus Stag Night Club' bezingt de band een ontmoeting met een dronken zwerver in een stripclub die 'de enige echte' Jezus blijkt te zijn. 

In een reactie op het nummer zegt woordvoerder Lee Douglass van Pat Robertson's Christian Coalition: "I’m sure he thinks he’s being very funny but he’s simply a disgrace. One day, Johnny Depp and his cronies will face the judgment of our Lord and they will burn in hell for this filth." Stephen Jones, zanger en schrijver van het nummer reageerde daar vervolgens op Twitter cynisch op met de woorden: "Christians go to heaven. Sinners go to hell. This is their message of peace. Oh yes and gays can fuck off too. It's a beautiful world. Jesus."

Kijk hieronder voor het schokkende lied van Babybird. Johnny Depp speelt gitaar op het nummer en is als zanger te horen vanaf 2.43 min.


Check ook de hartverwarmende reacties van onze Christenbroeders en zusters.