Trailer en poster voor Zombibi

Er zijn een trailer en poster verschenen voor de komische horrorfilm Zombibi. In de trailer voor de film van Erwin van den Eshof en Martijn Smits vliegen de lichaamsdelen je om de oren maar valt er ook genoeg te lachen.

Zombibi

Zombibi oftewel gaat over de broers Mo en Aziz. Mo klooit wat aan en ligt de hele dag bij een zwembad terwijl Aziz hard aan het werk is op kantoor. Mo is namelijk bij Tess, een collega op wie hij stiekem verliefd is. Als Aziz door toedoen van zijn broer wordt ontslagen gaat hij verhaal halen in het zwembad. Dit loopt echter verkeerd af en de twee broers belanden samen met twee geharde Surinaamse criminelen.

Diezelfde nacht stort een Russische satelliet neer op Amsterdam. Al snel merken de mannen dat de stad vol met zombies is. Net op het moment dat ze willen ontsnappen krijgt Mo een voicemail met een noodkreet van Tess. Hij moet haar gaan helpen maar hoe krijgt hij zijn vrienden zo gek hun leven te wagen voor een onbekende.

Van den Eshof maakte eerder naam in het undergroundcircuit met zijn horrorfilm Doodeind en daarna bij een breder publiek met de film Snuf de hond en het spookslot. Voor Smits is dit de eerste lange speelfilm. Zombibi draait vanaf 16 februari in de bioscoop.


De trailer voor Zombibi ziet er veelbelovend uit.

Meer informatie over de film kan je vinden op de officiële Facebook pagina.