Dochter Lenny Kravitz in film Will Smith

Zoë Kravitz hoopt in de sciencefictionfilm One Thousand A.E. met Will Smith en zijn zoontje Jaden te kunnen spelen. De dochter van zanger Lenny Kravitz is in onderhandeling voor een rol in de film, schrijft het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter.

De 23-jarige Kravitz zou de dochter van de 40-jarige Will Smith spelen. De actrice maakte op 19-jarige leeftijd haar acteerdebuut in de romantische film No Reservations met Catherine Zeta-Jones. Dit jaar was ze te zien in X-Men: First Class.

De Britse Sophie Okonedo onderhandelt over de rol van de vrouw van Will Smith in One Thousand A.E. In de film zijn mensen van de planeet aarde verjaagd. Vader Smith is de held en de 13-jarige Jaden wil maar geen goede krijger worden. Als de twee door een noodlottig ongeluk op aarde belanden, moet de zoon zijn vader redden.

De sciencefictionfilm wordt geregisseerd door M. Night Shyamalan, bekend van films als The Sixth Sense en Unbreakable. De opnamen staan gepland voor begin volgend jaar en One Thousand A.E. moet in juni 2013 in de bioscopen draaien.


Dochter Lenny Kravitz in film Will Smith (Foto: Novum)