Van Wolfswinkel denkt niet aan EK

Ricky van Wolfswinkel is niet bezig met het EK van komende zomer. De spits van Sporting CP wil eerst zijn vorm vasthouden.

Van Wolfswinkel maakte maandag zijn dertiende doelpunt voor Sporting, waarmee hij zijn club naar de kwartfinale in de Portugese beker schoot. De spits heeft geen spijt van zijn transfer naar Portugal. "Maar je zult van mij niet horen dat ik mijn gelijk heb gehaald. Nu is alles hosanna."

"Maar misschien is de situatie over een paar maanden zo dat ik liefst terug wil naar Utrecht", zei de spits tegen het Algemeen Dagblad. Van Wolfswinkel zou inmiddels gevolgd worden door clubs als Manchester United en Chelsea. "Het voelt goed dat mijn naam bij andere mooie clubs wordt genoemd, maar ik ga er pas aan denken als mijn zaakwaarnemer met iets concreets komt."

"Zelfde verhaal als mensen me vragen of ik tijdens het EK mijn vakantie al heb geboekt. Het is niet aan de orde en het laatste waar ik aan denk. Natuurlijk zou ook dat fantastisch zijn, maar ik moet het eerst hier blijven laten zien", zei Van Wolfswinkel, die tot nu toe één interland speelde.

Van Wolfswinkel
Van Wolfswinkel denkt niet aan EK (Foto: Pro Shots)