Sterretje en Matsoe Matsoe bezig met nieuwe show

Tony Wyczynski werkt samen met zijn Oh Oh Cherso-maatje Joey Spaan aan een nieuw programma. De twee zijn in gesprek met Eyeworks, onthulde Tony maandag in Koffietijd.

"We zijn samen naar Eyeworks gegaan en hebben een eerste pilot opgenomen", vertelde de Hagenees, die bekend is onder de naam Sterretje. "We gaan nu kijken of ze het bij RTL of andere zenders willen hebben."

Volgens Sterretje is het nieuwe programma 'totaal iets anders' dan de realityshow Oh Oh Cherso. "We gaan mensen de helpende hand bieden. Maar het wordt geen hulpprogramma, daar zijn er al genoeg van. We doen het op onze eigen manier", is het enige wat hij erover wil zeggen.

Tony en Joey waren samen te zien in Oh Oh Cherso en Oh Oh Tirol. Joey, beter bekend als Matsoe Matsoe, stopte na Oh Oh Tirol met de realityserie omdat hij niet meer mee mocht doen van zijn vriendin. Inmiddels is zijn relatie voorbij. Tony verscheen wel in de derde reeks van de realityshow, maar is er nu ook klaar mee. "Na drie seizoenen is het genoeg."

Ook Barbie liet eerder weten het gehad te hebben met Oh Oh Cherso. De blondine krijgt een eigen realitysoap in aanloop naar haar huwelijk met Michael.