John: "Zaten gefrustreerd in de kleedkamer"

Ola John was zondagmiddag één van de uitblinkers bij FC Twente in de gewonnen wedstrijd tegen FC Utrecht. In De Galgenwaard werd het 2-6. De aanvaller is de laatste weken goed in vorm bij de Enschedeërs. Ook tegen Utrecht stond hij te genieten op het veld. Desondanks leek Twente na de 0-5 niet scherp meer te zijn en stond twee doelpunten toe van haar opponent.

"Het is heel lastig om hier te voetballen", begon hij na afloop van het duel tegenover Eredivisie Live. "Dat hebben we twee weken geleden gezien tegen Ajax. Ze zijn thuis tegen topploegen altijd sterk. We hadden moeite met de eerste vijf minuten, daarna valt de 1-0 door een vrije trap en tien minuten later de 2-0." De buitenspeler was zelf verantwoordelijk voor de tweede treffer.

De club uit Enschede kwam via Willem Janssen (2x) en wederom John op 0-5, maar zag daarna dat scheidsrechter Reinold Wiedemeijer de wedstrijd tijdelijk stilleggen. "We zaten een beetje gefrustreerd in de kleedkamer, er was nog maar kort te spelen, een half uur. Na de hervatting viel de 5-1 en ze begonnen echt goed. Na tien minuten viel de 5-2. Dan wordt het eigenlijk nog spannend, ook omdat de twaalfde man er achter staat. Toen kwam Berghuis erin en hij besliste het duel eigenlijk."