Reactiescores op de frontpage, sport, games en filmsite!

Om de user meer te betrekken bij het onderhouden van de reacties op de frontpage staan er nu + en - knoppen bij elke reactie. Door op de plus of min te klikken wordt de reactie met 1 punt opgehoogd of verlaagd. Hierdoor kunnen reacties een positieve of negatieve score krijgen. In de instellingen kun je instellen welke reacties je wel en niet wilt zien. aangeraden wordt dit op 0 of lager in te stellen. Dit kun je doen op de instellingenpagina.

Wanneer kunt je reacties een plus of min geven?
Je kunt reacties een score geven als aan alle voorwaarden hieronder wordt voldaan:
- Je bent ingelogd
- Je bent niet gebanned
- Je rechten om een score te geven zijn niet weggehaald door een crewlid (wegens misbruik bv)
- Je bent langer dan 30 dagen geregistreerd
- Je hebt nog niet op de reactie gestemd
- De reactie is niet ouder dan 24 uur
- Je hebt de reactie niet zelf geplaatst

Naast de + en - knopjes is ook de vormgeving van de reacties iets aangepast. Elke reactie neemt nu iets minder ruimte in.

Standaard viewlevel is 0. Is een bericht lager gescoord dan 0 dan zien users die niet zijn ingelogd de reactie sowieso niet. Heeft een reactie -3 of lager dan heeft deze reactie ook geen quoteknop meer. Dit om te voorkomen dat men ongewenste reacties blijft quoten en op trollen blijft ingaan.

Laat gerust weten wat je van deze optie vindt.
Alle stemmen worden bijgehouden en in een later stadium zul je als gebruiker extra's kunnen krijgen op FOK! naarmate je een uitgebreidere bijdrage hebt geleverd. Ook de gemiddelde score van je reacties zal hierbij een rol spelen.

Let wel; de mogelijkheid tot het scoren van reacties kan elke user worden ontnomen als blijkt dat er misbruik van wordt gemaakt.