'De Leeuw moet iets anders gaan doen'

Volgens Sonja Barend kan Paul de Leeuw beter pauze nemen en dan iets volledig anders gaan doen. Dit zei de tv-coryfee vrijdag in de VARA-talkshow De Wereld Draait Door. Ze is weinig te spreken over De Leeuws nieuwe programma Pau!l.

Barend: "Ik zou het wel leuk vinden als hij iets heel anders ging doen. Ik zou het verrassend vinden als Paul met alles wat hij kan, en ik denk dat hij gewoon zou moeten durven om een jaar niets te doen. Nadenken en dan met iets terugkomen waar hij weer tien jaar mee vooruit kan."

Rick Nieman is het eens met de tv-vrouw: "Ik zat van de week te kijken en de eerste grap was dat er een grote zwarte meneer stond; en Paul riep: 'Hey, zwarte piet.' Mja. En dan moet je nog een uur. Weet je wel, dat is gewoon geen leuke grap, en zeker niet anno 2011. Dus ik vond het niet zo grappig."

De RTL-nieuwslezer vindt De Leeuw eigenlijk niet meer van deze tijd: "Maar is televisie misschien ook veranderd, het is 2011, dat wat gewoon leuk was in 1988 is misschien in 2011 niet meer leuk."


'De Leeuw moet iets anders gaan doen'