Apen kleden mooie studente (22) uit

Charmian Chen heeft onlangs een wild dagje dierentuin meegemaakt. Tijdens het bezoeken van de apen hadden deze nogal veel belangstelling voor hetgeen zich tussen haar borsten bevond. De 22-jarige studente werd door de dieren half uitgekleed.

Het Aziatische fotomodel is sinds kort uitgegroeid tot een wereldster. Niemand zou haar buiten haar thuisland Taiwan hebben gekend, ware het niet dat de pikante vakantiefoto's op internet zijn beland.

De kiekjes zijn geschoten in Sacred Monkey Forest Ubud op Bali. Tijdens het bezoeken van de apen liet een van de makaken een stukje maïs tussen de tieten van de studente vallen. Terwijl het aapje probeert het eten terug te bemachtigen, worstelde Chen om haar jurkje aan te houden. Hetgeen haar uiteraard maar half is gelukt.

Nu de foto's over heel internet zijn verspreid, is de Taiwanese zelf minder blij. Ze zegt niet te willen worden geroemd om haar boezem. "Ik was op vakantie, en aanvankelijk vond ik de foto's wel grappig", zo verklaart ze. "Bij terugkomst bleek iedereen mij ineens te willen toevoegen op Facebook. Uiteindelijk bleek het dus te zijn om mijn vakantiefoto's."

Benieuwd naar de pikante vakantiefoto's? Deze zijn hier te zien