Biseswar mogelijk in winterstop al weg

Diego Biseswar is mogelijk bezig aan zijn laaste weken in het shirt van Feyenoord. De aanvaller weigerde zijn contract te verlengen, waardoor een transfer in de winterstop lonkt .Biseswar kreeg een contractvoorstel waar hij voor 1 december op in moest gaan. "Diego heeft ons laten weten dat hij nog geen besluit kan nemen en dus trekken wij het aanbod per direct weer in", zei technisch directeur Martin van Geel in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Feyenoord gaat er nu van uit dat Biseswar volgend seizoen niet meer in Rotterdam-Zuid speelt. Daarom zou het de club goed uitkomen als de aanvaller deze winter al vertrekt, zodat de speler financieel nog wat oplevert. "Als er interesse voor hem is, gaan wij dat overwegen. Al moet de speler zelf dat uiteraard ook willen'', aldus van Geel.

Biseswar is formeel bezig aan zijn achtste seizoen in Rotterdamse dienst. De aanvaller speelde ook anderhalf seizoen op huurbasis bij Heracles Almelo en De Graafschap. Na zijn halfjaar in Doetinchem speelde hij zijn beste seizoen bij Feyenoord waarin hij zeven keer scoorde in 28 competitiewedstrijden. Dit seizoen heeft Biseswar geen basisplaats.