Alcohol en wiet gevonden in auto jongste Hilton

In de gecrashte auto van Conrad Hilton zijn twee flessen wijn en wiet gevonden. Het broertje van Paris Hilton reed zaterdagnacht in Los Angeles met hoge snelheid in op een geparkeerde auto. Volgens de entertainmentwebsite TMZ komt dat wellicht doordat de 17-jarige Hilton onder invloed van verdovende middelen was.

De jongste Hilton-telg hoeft zich desondanks niet bij de politie te melden. Na het ongeluk heeft hij zijn gegevens netjes afgegeven bij de gedupeerden. Ook met de vondst van verdovende middelen in Hiltons auto wordt niets gedaan, meldt TMZ op basis van politiebronnen. Paris' broertje liet zijn auto achter op de plek van het ongeluk. De alcohol en drugs zouden door iemand anders in het voertuig kunnen zijn gelegd.

Voor de politie mag er dan geen genoeg bewijs zijn voor een arrestatie, volgens omstanders was de jongen wel degelijk fout bezig. Hij was namelijk stomdronken, zo zou hij aan een buurtbewoner verklaard hebben. "Het spijt me meneer. Ik ben dronken en heb iets heel doms gedaan. Ik ben pas 17 en had allang thuis moeten zijn."

Richard Hilton, Conrads vader, vertelde eerder voor de camera's van TMZ dat zijn zoon voor een hondje moest uitwijken en daardoor de geparkeerde auto raakte.