Barbie 'helemaal onder het bloed' na vechtpartij

Oh Oh Cherso-ster Barbie is niet zonder kleerscheuren uit de vechtpartij gekomen waar ze vorige week zaterdag bij betrokken raakte. "Ik zat helemaal onder het bloed en mijn haren lagen voor het Kurhaus", vertelt de blondine voor de camera van Novum Nieuws.

"Mijn knieën waren helemaal kapot en mijn gezicht lag open", gaat Barbie verder. "Mijn nek was blauw, de achterkant was opgezwollen. Dus daar heb ik foto's van laten maken. Ze hebben ook in mijn vinger gebeten." Volgens de realityster staan de tandafdrukken anderhalve week na het incident nog in haar hand.

Barbie werd naar eigen zeggen aangevallen nadat zij en haar vriend reageerden op de opmerking 'daar moet een lul in' van een groepje jongeren. "Voordat ik het wist lagen er twee meisjes bovenop me. En de jongen die dat tegen me zei ook. Ze hebben me zo hard geslagen, ik was buiten bewustzijn aan het raken."

Enkele betrokkenen deden aangifte van mishandeling tegen de realityster. Barbie's manager laat weten dat de aangifte van de blondine maandag is afgerond. Vorige week stapte ze al naar de politie, maar werd ze naar huis gestuurd omdat de juiste rechercheur niet aanwezig was. "Blauw blauw heeft geen haast", aldus de manager.