Naakte vrouw sloopt Chinees

Een naakte vrouw heeft deze week flink huisgehouden in Brooklyn. Zo liep ze een Chinees restaurant binnen om een gratis lunch te eisen. Zij nam een bord met de tekst 'Free Free Free' nogal letterlijk. Toen de restaurantmedewerker haar duidelijk maakte dat het feest niet doorging, ging ze door het lint.

De dame trok al haar kleren uit en begon van alles kapot te slaan. Ook haalde ze geld uit de kassa en smeet dit door de eetzaal. "Ik zei dat ze moest stoppen, maar ze slingerde prompt een watermeloen naar mijn hoofd", aldus de buurman die snel te hulp schoot. "De vrouw leek wel over bovenmenselijke krachten te beschikken. 'Ik zal stoppen wanneer ik hier klaar ben', tierde ze".

Uiteindelijk verliet ze de Chinees om op straat door te gaan. Zo'n driehonderd mensen keken met plezier hoe de vrouw op een motorkap sprong. Vervolgens liftte ze wijdbeens een stukje mee. Hierna ging ze weer naar dezelfde Chinees om aldaar spullen te vernielen. Uiteindelijk heeft de politie haar overmeesterd en voorzien van een deken afgevoerd.

Benieuwd naar de foto's? Deze zijn hier te zien! Disclaimer: de vrouw blijkt 60 jaar te zijn...