Demi Moore en Ashton Kutcher uit elkaar

Demi Moore gaat scheiden van Ashton Kutcher. Dat heeft de 49-jarige actrice donderdag bekendgemaakt. Moore stelt 'als vrouw, moeder en echtgenote bepaalde waarden als heilig te zien'. "Daarom heb ik besloten verder te gaan met mijn leven."

De 33-jarige Kutcher trouwde in september 2005 met Demi Moore. De afgelopen maanden deden de geruchten de ronde dat Kutcher, eveneens acteur van beroep, Moore zou hebben bedrogen. De 49-jarige actrice vraagt om medeleven en privacy voor de komende tijd, aangezien zij en haar familie een moeilijke periode doormaken.

De twee acteurs communiceerden vaak via Twitter met elkaar en gaven daarmee miljoenen fans de kans mee te genieten van deze berichten. Moore en Kutcher zetten vorig jaar nog hun 'DNA Foundation' op, die strijdt tegen de seksuele uitbuiting van meisjes wereldwijd.

Moore was eerder dertien jaar lang getrouwd met acteur Bruce Willis, van wie zij in 2000 scheidde. Met hem heeft de actrice drie dochters, Rumer, Scout en Tallulah Belle. Willis trouwde in 2009 met model en actrice Emma Heming. Zowel zijn drie dochters, als Moore en Kutcher waren destijds aanwezig bij de ceremonie.