Barbie voor niets naar politie

Barbie is dinsdagmiddag voor niets naar de politie gestapt. De realityster, bekend van Oh Oh Cherso, wilde aangifte doen van mishandeling en belediging. Barbie en haar vriend Michael werden echter naar huis gestuurd omdat de juiste rechercheur niet aanwezig was, vertellen ze aan RTL Boulevard.

"We komen om aangifte te doen, maar worden gewoon weggestuurd", moppert Michael. Hij en zijn vriendin raakten zaterdagnacht betrokken bij een vechtpartij in Scheveningen. Tegen Barbie, die eigenlijk Samantha de Jong heet, en haar vriend is al aangifte gedaan. De realityster zegt echter dat zij het slachtoffer is. "Ik kon niets doen, ze hadden me bij m'n keel en haren beet. Ik kreeg geen lucht meer", herinnert de blondine zich.

Barbie en Michael sluiten niet uit dat de andere partij ook schrammen opliep tijdens de vechtpartij. "Het enige wat je kunt doen is grijpen wat je grijpen kunt", zegt Michael. "Ik riep nog: stoppen, stoppen, stoppen", vult Barbie hem aan.

De realityster is flink gehavend door de vechtpartij. Barbie zit onder de schaafwonden en blauwe plekken. "Ik heb last van m'n nek, omdat ze aan m'n haren hebben getrokken", merkt de blondine een paar dagen later. "Ik had hele dure laarzen van Michael gekregen, die hebben ze kapot getrapt. Ze hebben gewoon in m'n handen gebeten."

Barbies manager laat weten dat inmiddels wel een proces-verbaal is opgemaakt. De realityster gaat dinsdagavond nogmaals naar de politie om haar verhaal te doen.