Kate en Pippa te koop als actiepop

Kate en Pippa Middleton zijn vereeuwigd als actiepoppen. Wie een van de Middleton-zusjes in huis wil halen, kan dat dankzij het bedrijf Herobuilders nu doen. Zoals het echte actiepoppen betaamt, zijn Kate en Pippa uitgerust met een flinke set spieren, een parelwitte glimlach en beweegbare ledematen.

De poppen stralen in een namaakversie van de jurken die de beroemde de zussen tijdens de bruiloft van Kate met de Britse prins William droegen. Kate is gekleed in haar trouwjurk, Pippa in de jurk van Alexander McQueen die haar wereldberoemd maakte.

Beroemd achterwerk of niet, voor een actiepop met een koninklijke titel mag meer gevraagd worden. Terwijl het figuurtje van Pippa 49,95 dollar kost, wordt de portemonnee van de aanschaf van een Kate-pop 189.95 dollar lichter. Deze kosten zijn volgens de maker te wijten aan de 'handgemaakte replica van de trouwjurk'.

Wie niet achter het net wil vissen, moet volgens herobuilder.com snel zijn met het bestellen van een Middleton. "Het zijn geweldige collector's items en er is grote vraag naar."